Be in control

Vacatures voor eigenwijze IT’ers

tcf. staat voor samenwerken met collega’s. Met ervaren collega’s die kunnen bouwen op jarenlange SAP- en OpenTextexpertise, maar zeker ook met collega’s die net van start gaan. Samen bereiken we het beste resultaat, waarbij we alle ruimte bieden aan groei en ontwikkeling. Naast inhoudelijke kennisontwikkeling is er veel aandacht voor coaching en begeleiding. Ben jij de nuchtere en eigenwijze IT’er die ons team komt versterken? 

Medewerker aan het woord

“Als je bij tcf. komt werken, word je goed opgevangen door je nieuwe collega’s. Het zijn ervaren mensen die hun kennis perfect weten over te brengen. En er wordt ook veel gelachen op de werkvloer. Echt een topsfeer!”

Jan Jansen, VIM Consultant

Over tcf.

Wij implementeren slimme technologie voor het beschikbaar maken van informatie, het automatisch verwerken van inkomende facturen én het communiceren met klanten en leveranciers. 

Zo kunnen organisaties een succesvolle realisatie verwachten, zonder ingewikkelde consultancytrajecten. Gewoon zoals het bedoeld is. Meer weten?
Lijn tcf

Open sollicitatie

Wil jij kennis en ervaring opdoen bij tcf.? Wij staan altijd open voor een gesprek met gemotiveerde kandidaten. Stuur je CV en motivatie naar Manager HR, Petra van Rijn. 

Scroll to Top
tcf logo