Be in control

Achmea

Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van merken als Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Met 10,2 miljoen klanten is het de grootste verzekerings­maatschappij van Nederland. Achmea zorgt ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf de oprichting in 1811 is Achmea er door en voor de klanten én voor de samenleving.
Lijn tcf

Sander Zandbergen is met zijn team verantwoordelijk voor het gehele archieflandschap van Achmea. Hierbij maken zij gebruik van een groot aantal servers met OpenText Archive Center en Content Server. Door de hoeveelheid servers is het monitoren van de activiteiten hierop een tijdrovende opgave. We maakten gebruik van verschillende tooling van OpenText, zoals Content Server Informant, Monitoring Agent en Performance Analyzer. Dit voldeed in principe, maar FUSE biedt een hoop meerwaarde tov de separate tooling en maakt het eenduidiger en eenvoudiger.

OpenText heeft bij ons het product FUSE onder de aandacht gebracht en via tcf. is FUSE succesvol aangekocht en geïmplementeerd. Voordeel van tcf. hierin is dat ze ‘dichterbij’ kunnen staan dan OpenText zelf.

VILT heeft een demo gegeven van hun SolEx (Solution Extension) Fuse en daar werden wij erg enthousiast van. De potentie en ook de behoefte werd duidelijk na de demo. Armand Frèrejean en Rogier van Kerkhof: “een keiharde eis was dat wij het huidige monitoring systeem konden vervangen en vervolgens uitfaseren.” 

Een groot voordeel van Fuse is dat je met deze tool minder hoeft in te loggen op de servers zelf. De Fuse interface is via webbrowser te benaderen. Fuse is heel gebruiksvriendelijk, je weet sneller dan voorheen waar een probleem zich voordoet en kan hier adequaat op handelen. Het dashboard geeft alerts op foutmeldingen. Deze alerts kan je met een pushmelding via mail ontvangen. Met een tijdmachine kan je zelfs terug in de tijd om te achterhalen wat wanneer fout is gegaan. Erik Gordebeke: “Fuse is een oplossing met een gecentraliseerd en overzichtelijk dashboard.”

Omdat Achmea de servers als een Cloud dienst afneemt, zijn de servers en ook Fuse beschikbaar vanaf elke locatie waar internet beschikbaar is.

De korte en intensieve samenwerking met tcf. was belangrijk. Na de implementatie hebben wij direct een feedback sessie gehad. In deze sessie konden wij op transparante wijze onze bevindingen en uitdagingen delen. De eerste verbeteringsvoorstellen vanuit Achmea zijn hierna gelijk doorgevoerd in het product. Problemen en uitdagingen werden gezamenlijk opgepakt. Sander Zandbergen, Erik Gordebeke, Armand Frèrejean en Rogier van Kerkhof: “tcf. doet wat het zegt en het product Fuse doet wat ervan wordt verwacht.”

Arno Jellema van tcf.: “Deze implementatie is een voorbeeld van ons succesvolle ecosysteem. Samen met onze partners zijn wij in staat om projecten snel en professioneel uit te voeren en af te ronden waarna onze klanten gebruik kunnen maken van de beste oplossingen op het gebied van Customer eXperience, xECM en Vendor Invoice Management.”

Achmea logo

Zin in koffie?

Wij implementeren de slimme technologie van OpenText binnen iedere SAP-omgeving. Zonder gedoe of langdurige consultancytrajecten. We bespreken het graag met een kop koffie! 

Scroll naar boven
tcf logo