Be in control

DSW

DSW is een zorgverzekeraar die wel 600.000 verzekerden telt en ook in 2017 is gestegen met het aantal verzekerden. Met de slogan “goed voor je” geeft DSW aan dat ze iedereen recht geven op een gemakkelijk en toegankelijke betaalbare zorg van hoge kwaliteit.
Lijn tcf

DSW is sinds 2006 gebruiker van StreamServe van OpenText. Met de beperkte output mogelijkheden op het mainframe is de organisatie op zoek gegaan naar een innovatieve en toekomst vaste vervanging. Na een korte periode gebruik te hebben gemaakt van een ander softwarepakket is uiteindelijk gekozen voor de StreamServe suite, mede na positieve ervaringen van collega verzekeraar CZ. Schelte Wijma: “We hebben in 2 maanden met StreamServe meer voor elkaar gekregen dan in 2 jaar met Var-e-Docs.” De implementatie van de eerste stroom was meteen een succes!

Dat DSW gebruik maakt van StreamServe is best bijzonder, omdat ze liever alles zelf bouwen . Het oude mainframe is inmiddels al een tijd overgezet op .Net. Alle andere applicaties schrijven zij zelf, in-house. Met een IT afdeling van ruim 100 man op een totaal van 550 zet het bedrijf duidelijk in op eigen techniek als onderscheidende factor. Het gebruik ging dan ook gelijk gepaard met het oprichten van een apart team dat in staat is alle techniek zelf toe te passen. TCF heeft DSW hierbij geholpen en ondersteund bij nieuwe features en calamiteiten. Marianne Smit: “De directe lijnen bevallen uitstekend!” 

Onderdeel van de StreamServe suite is Composition Center. Deze module stelt de business gebruikers in staat om zelf teksten, afbeeldingen en documenten te maken en te onderhouden. DSW was jaren geleden een early adopter van deze functionaliteit. Samen met TCF heeft het bedrijf ertoe bijgedragen de functionaliteit van deze standaard software te verbeteren. Inmiddels zijn de inhoudelijke aanpassingen van documenten niet meer een IT-taak, maar zijn deze belegd bij de business. Marianne Smit: “Exstream maakt integraal onderdeel uit van onze klantprocessen.” 

DSW zet StreamServe in voor fysieke print en e-mail voor zowel ad-hoc berichten als hoog volume. OpenText heeft na de acquisitie van HP de software van Exstream geïntegreerd in de StreamServe suite en DSW overweegt naar de laatste versie te upgraden om de voordelen uit beide suites te kunnen halen. Marianne Smit: “De verhouding print / digitaal is nu 40% / 60%”.

Zin in koffie?

Wij implementeren de slimme technologie van OpenText binnen iedere SAP-omgeving. Zonder gedoe of langdurige consultancytrajecten. We bespreken het graag met een kop koffie! 

Scroll naar boven
tcf logo