Be in control
Collega's software demo uitleg

Onze OpenText Experience Sessions: eerst zien, dan geloven… 

Collega's software demo uitleg

Of het nu gaat om het automatiseren van de factuurstroom of het verkrijgen van inzichten door middel van data, software vormt de ruggengraat van bijna alle moderne organisaties. Om de mogelijkheden en voordelen van een softwareoplossing echt te begrijpen, is er niets beter dan een goed uitgevoerde software-demonstratie. In deze blogpost gaan we in op de voordelen van onze OpenText Experience Sessions en waarom ze voor bedrijven een cruciale stap zijn in het besluitvormingsproces. 

Als het gaat om zakelijke uitgaven rondom bedrijfskritische processen, wilt u geen fouten maken. En tegenwoordig vormen softwaretoepassingen het kloppende hart van uw bedrijf. Een demo geeft u een goed begrip van wat u gaat aanschaffen. Specifieker zijn dit de voordelen: 

  1. Functionaliteit visualiseren 

Software demo’s bieden bedrijven een tastbare manier om de functionaliteit van een product te visualiseren. In plaats van door lijsten met functies en technische documentatie te gaan, kunnen besluitvormers de software in actie zien. Deze visuele representatie helpt u als stakeholder om te begrijpen hoe de software aansluit op uw specifieke behoeften. 

  1. Software aanpassen op de eisen 

Of het nu gaat om het aanpassen van workflows, integreren met bestaande systemen of het configureren van instellingen, demonstraties tonen de flexibiliteit van de software. Dit is essentieel voor bedrijven die op zoek zijn naar naadloos op het proces aansluitende maatwerkoplossingen. 

  1. Belangrijke functies in beeld 

De ene functie is de andere niet, en een software demo zoomt in op de functionaliteiten die ertoe doen. Besluitvormers kunnen zien hoe specifieke functies pijnpunten aanpakken en bijdragen aan de algehele efficiëntie. Deze inzichten zijn van onschatbare waarde wanneer u evalueert of een softwareoplossing aansluit op de doelen van de organisatie. 

  1. Beoordeling van gebruiksvriendelijkheid 

Gebruiksvriendelijkheid is een doorslaggevende factor bij de adoptie van software. Een demonstratie biedt de mogelijkheid om de intuïtiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de software te beoordelen. Zo kunt u inschatten of uw teams zich binnen een redelijke termijn zullen kunnen aanpassen aan het nieuwe systeem. Ook eventuele mogelijke obstakels in de gebruikerservaring komen zo boven water. 

  1. Kosten-batenanalyse 

Demo’s spelen een cruciale rol in de kosten-batenanalyse. Besluitvormers kunnen beoordelen of de investering in de software in overeenstemming is met de waarde die het de organisatie brengt. Deze transparantie is essentieel als het gaat om het nemen van gedegen financiële beslissingen en het waarborgen van een positief return on investment (ROI). 

Wat kunt u verwachten van onze OpenText Experience Sessions? 

Bij tcf. omvatten onze demonstraties meer dan alleen het tonen van de softwarefunctionaliteit. Daarom noemen we ze OpenText Experience Sessions. Deze zijn specifiek afgestemd op de situatie binnen uw organisatie en omvatten ook een business case om te illustreren hoe en wanneer de investering zich terugbetaalt.  

Op basis van uw informatiebehoeften laten we de mogelijkheden zien voor oplossingen zoals Extended ECM Platform, Vendor Invoice Management (VIM) of andere OpenText-oplossingen. We geven er de voorkeur aan de sessie bij jou op kantoor te houden – dat zorgt voor een betere interactie -, maar we kunnen ook een afspraak plannen via Teams als dat handiger voor u is. Omdat we begrijpen dat tijd ook voor u geld is, duren onze demonstraties hooguit twee uur. 

Deel dit artikel:

Meld je aan voor een OpenText Experience Session

Scroll naar boven
tcf logo