Be in control

OpenText World EMEA 2023 – Innovation Summit: tcf. was in München

Partners, eindklanten en experts, ze waren allemaal aanwezig op de OpenText World EMEA 2023 – Innovation Summit bij München. Ook een afvaardiging van tcf. reisde de laatste week van april naar Duitsland af om nieuwe inzichten op te doen rondom OpenText in het algemeen en informatiemanagement in het bijzonder.

Gedurende twee dagen was het Infinity Hotel & Conference Resort Munich het toneel voor de nieuwste en slimste innovaties op het gebied van informatiebeheer. De mix van keynotes, ronde tafels en persoonlijke ontmoetingen bleek de beste manier om nieuwe inzichten op te doen over de toekomst van informatiemanagement.

Natuur, leiderschap en informatiemanagement 

Experts uit de meest uiteenlopende sectoren – van de overheid en finance tot de maak- en olie-industrie – waren aanwezig om te vertellen over de trends die ze tegenkomen. Naast de keynotes van OpenText-CEO Mark J. Barrenechea en zijn collega, Chief Product Officer Muhi Majzoub, maakte met name Dr. Steven Boyes indruk met zijn verhaal. Deze natuurbeschermer is oprichter van het National Geographic Okavango Wilderness Project (NGOWP), een stichting die de bescherming van het stroomgebied van de Okavango en de dieren in het wild bevordert. Hij prikkelde de toeschouwers door een link te leggen tussen de natuur, leiderschap en informatiemanagement.

Meer weten?  

Onze collega’s Ernst de Bruin (VIM OpenText Senior Consultant) en Richard Batelaan (Customer Success Manager) waren op het event aanwezig om nieuwe inzichten op te doen en met partners te spreken. Wil je meer over het event én het laatste OpenText-nieuws weten? Ernst en Richard delen graag hun kennis.

Deel dit artikel:

Misschien vind je dit ook interessant

Scroll to Top
tcf logo