Be in control
tcf klantendag

Terugblik op de klantendag

tcf klantendag
tcf. bestaat 15 jaar. En wie jarig is, geeft een feestje! In de bijzondere locatie van De Kuip in Rotterdam keken we samen met onze gewaardeerde relaties terug – en vooruit. “Deze dag was perfect georganiseerd en bood een fascinerende reis door de geschiedenis, het heden en de toekomst van tcf.”

Menige Ajax-fan onder onze klanten beleefde een bijzondere 16 april. We hadden ons 15jarig jubileum namelijk georganiseerd in De Kuip. Ajax-fans in de thuisbasis van de vijand, het was de hele dag goed voor running gags, die gelukkig manhaftig werden geïncasseerd. We zijn er trots op dat we enig begrip tussen ‘010’ en ‘020’ hebben bewerkstelligd. 

“tcf. is een belangrijke partner die ons helpt OpenText-oplossingen en -diensten uit te breiden naar hun nieuwe en bestaande klanten. Het stelt haar klanten in staat om uit te blinken in documentpresentatie, factuurbeheer, uitgebreide ECM, procure-to-pay (VIM) en enterprise information management (EIM) oplossingen, terwijl ze hun digitale basis snel transformeren naar een toekomstbestendig en duurzaam platform.” 

Rick Boomaars, Partner Manager SAP 

Wat business en topsport met elkaar gemeen hebben 

De tcf. Klantendag werd voorgezeten door tv-presentator Jamie Trenité (onder meer bekend van RTL Boulevard), en was een mix van aan de ene kant inhoudelijke kennisoverdracht en netwerken, en aan de andere kant humor, plezier en lekkere broodjes. Het thema van de dag was de gemeenschappelijkheid tussen zakendoen en sporten op topniveau. Voor degenen die helaas niet aanwezig konden zijn, volgen hier een aantal hoogtepunten: 

  1. tcf. – 15 jaar sporten op topniveau!

Directeuren en oprichters Arno Jellema en Michiel Glazener namen ons mee in de historie van 15 jaar tcf. Hoe hebben zij het bedrijf vormgegeven? Wat is er allemaal fout gegaan? Maar vooral: hoe is het (bijna) allemaal gelukt? Het was een reis door de tijd, waarbij Arno en Michiel er volgens sommige bezoekers heel schattig uitzagen in de oude foto’s die werden getoond; wat hadden ze jonge koppies! Arno had ook mooi nieuws: “Gezien de huidige, succesvolle ontwikkelingen verwachten we in de komende jaren te groeien naar 75 werknemers!” 

  1. Rondleiding door John de Wolf

Een unieke ervaring: samen met Feyenoords cult-held John de Wolf kregen we een rondleiding door De Kuip. De voetbalgrootheid vermaakte de aanwezigen met tal van grappige anekdotes uit zijn carrière. En de Ajax-fans konden hun ogen nauwelijks geloven toen ze rondliepen in de beroemde spelerstunnel van het Feyenoord-stadion… 

  1. Dagafsluiting door Björn Kuipers

Volgens veel bezoekers was de afsluitende keynote speech van Björn Kuipers een van de hoogtepunten van de tcf. Klantendag in Rotterdam. De beroemde scheidsrechter deelde vol energie zijn visie op de vele overeenkomsten tussen ondernemerschap en sporten op topniveau. “Een geweldig verhaal over verantwoordelijkheid nemen en samen winnen,” zoals een bezoeker samenvatte. 

Op naar de volgende 15 jaar! 

Na afloop van de Klantendag hebben we veel leuke reacties ontvangen. Zo vertelde Menno Heesbeen, Sales Director ECS Benelux bij OpenText: “De viering van het 15-jarig bestaan van tcf. op 16 april in De Kuip in Rotterdam was een indrukwekkende mijlpaal. Deze dag was perfect georganiseerd en bood een fascinerende reis door de geschiedenis, het heden en de toekomst van tcf. De inspirerende sessies, zoals ‘een dag in het leven van een kenniswerker’, en de boeiende afsluiter door Björn Kuipers, onderstreepten de dynamiek en het belang van onze samenwerking.” 

Menno vervolgde: “Ik kijk uit naar de verdere groei van onze samenwerking en ben ervan overtuigd dat onze synergie zal blijven bijdragen aan de innovatie en service die wij aan onze klanten bieden. 

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden, Menno, en we hopen nog minstens 15 jaar met jou en al onze andere klanten en partners samen te werken! 

Deel dit artikel:

Meld je aan voor een OpenText Experience Session

Scroll naar boven
tcf logo