Be in control

Ben jij de nieuwe leider die waarde kan toevoegen aan tcf.?

Ben jij op zoek naar een vliegende start voor je carrière? Ben je er klaar voor om jezelf continu te ontwikkelen en uit te dagen? Kies dan voor het traineeship bij tcf.

Waarom bij tcf. een traineeship? 

Bij tcf. implementeren we slimme technologie voor het beschikbaar maken van informatie, het automatisch verwerken van inkomende facturen én het communiceren met klanten en leveranciers. Als trainee bij tcf. draag je hieraan bij en help je ons bedrijf vooruit te komen in het steeds relevanter worden voor onze klanten. Jouw ideeën doen ertoe, want wij zijn op zoek naar echte future leaders. 

Tijdens het traineeship leer je onze organisatie goed kennen en krijg je alle ruimte om je plek bij tcf. te vinden. De combinatie van een persoonlijke benadering en een flinke dosis plezier maakt ons traineeship uniek. De mogelijkheden van wat je kunt gaan doen zijn eindeloos; jij zit in de driver’s seat van je carrière. 

Als trainee bij tcf. nemen we jouw unieke kwaliteiten als uitgangspunt en bieden we je eindeloze mogelijkheden voor persoonlijke groei. We helpen je te ontdekken wie je bent, wat je waarden en talenten zijn en hoe je dit kunt vertalen naar je personal brand. 

Hoe werkt het tcf. traineeship? 

Het traineeship start jaarlijks op 1 september en 1 januari. Naast uitdagende opdrachten volg je een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Tijdens dit programma ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je kwaliteiten zijn – je wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te worden. 

Wie ben jij? 

Wie je bent, wat je motiveert en wat je wilt bijdragen aan onze organisatie en de maatschappij is belangrijk voor ons. Je bent proactief, gedreven en bereid om situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Je bent onderzoekend en communicatief sterk. Je neemt graag initiatief en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Bovendien heb je je diploma behaald voor de start van je traineeship. Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan voor het tcf. traineeship en ontwikkel jouw capaciteiten als future leader! Stuur je motivatiebrief en cv naar Manager HR Petra van Rijn. 

 

Kom in contact

Lijn tcf
Scroll naar boven
tcf logo